Cloud Busting Body

Wil jij je weer lekker voelen in je vel? Wil jij makkelijk, gezond je ideale gewicht bereiken én behouden? Wil jij weer controle hebben over jouw eetgedrag, en niet dat het eten controle heeft over jou?

N

Snap je maar niet hoe je elke keer weer in het vervelende jojopatroon terecht komt?

N

Wil je nu eens eindelijk van die 3 verschillende maten van kleding af in je klerenkast?

N

Gaat het afvallen wel redelijk ok, maar het aankomen erna 3 keer sneller?

N

Wil jij je weer lekker voelen in je vel, zodat je je weer gezond(er) voelt?

N

Wil jij dat alle kleding lekker zit, niet te strak, maar juist eigenlijk net iets te ruim?

N

Wil jij erop kunnen vertrouwen dat je nu voor eens en voor altijd van het diëten af bent?

Er is niks zo onderhevig aan onderliggende (belemmerende) gedachten en overtuigingen in jouzelf als jouw eigen eetpatroon. Het eetpatroon dat je nu het lichaam geeft dat je hebt. En -als dit niet het lichaam is wat je wilt- toch helaas wel altijd jouw terug brengt naar dat lichaam, zelfs al was je zo mooi bij eerdere diëten afgevallen.

Met het Cloud Busting Body Programma gaan we in jou een eetpatroon installeren die voor je werkt. Die je een Body geeft waar je trots op bent. En dit doen we door de oude belemmerende gedachtes en overtuigingen die jouw huidige eetpatroon nu voeden te doorbreken.

We gaan ten eerste ontdekken wat je de oorzaak is van die gedachtes, die overtuigingen die jou tot nu toe je elke keer in een jojo patroon laat leven. Vervolgens ga je ontdekken welke gedachtes en overtuigingen wel voor je werken. Waardoor je keuzes kan maken voor voedsel dat goed voor je is, keuze voor een eetpatroon dat voor je werkt. Keuzes waarvoor je geen motivatie hoeft te zoeken, maar waarvoor motivatie onbewust bij het wakker worden bij je binnen stroomt.

{

Om te stoppen met de emotionele eetbuien

Wat er tijdens regressie gebeurde was heel bijzonder. Het beoordelen van de gebeurtenissen uit mijn jeugd, het voelen van de emoties en het begrijpen van de betekenis die ik eraan heb gegeven als kind was zo glashelder dat het onmiddellijk effect op me had. Het overtrof mijn verwachtingen (ik had een eerdere ervaring met RTT, wat goed was, maar deze sessie was beter!). Ik voelde me constant begrepen en ondersteund. De bemoedigende en warme geruststelling voelde echt goed. Ook het dieper graven in mijn gevoelens was super effectief. Ik zal de komende weken naar mijn opname luisteren en volledig verwachten dat mijn probleem is opgelost!

Update na drie weken: het is drie weken geleden sinds mijn hypnotherapie sessie met Els en het resultaat is alleen maar positief. Het diepe inzicht in de oorzaak van mijn emotioneel eetgedrag heeft me in staat gesteld om dat exacte gedrag in de kiem te smoren. Luisteren naar de opname ondersteunt dat door me elke dag eraan te herinneren hoe ik het patroon zelf heb vastgesteld en zo de kracht heb om het zelf om te draaien. Ik voel me sterk, trots en vrij. En een paar kilo’s lichter als kers op de taart! Bedankt Els, ik raad je absoluut aan aan iedereen die op zoek is naar beperkende patronen, gedragingen of overtuigingen.

Nina, Amsterdam

Herken je dit?

Er is een nieuw dieet op de markt, en vol enthousiasme ga je die aan. En wat blijkt, het werkt! De pondjes vliegen eraf: dit mag gevierd worden.. En dan, oh oh, toch weer terug naar het oude gewicht. En als je pech hebt, er zelfs over heen!

Dat hoeft echt niet meer! Je mag echt wel genieten van het leven, en eten is gewoon een mooi onderdeel van dat genieten. Wat heeft er toch voor gezorgd dat eten zo een enorme focus kreeg? Wat voor een rol heeft het eten (en je bijbehorende lichaam) in je leven gekregen? Dat zijn de vragen die je jezelf stelt. Goede vragen, maar een veel betere vraag is:

Welke overtuigingen zitten er achter mijn eetpatroon?

Hoe komt het dat ik na elk succesvol dieet, toch weer terug val in mijn oude (en belemmerende) eetpatroon waardoor ik zo weer terug ben in mijn oude maat?

Als je hier antwoord op wilt hebben, en vooral, als je dit wilt doorbreken, dan is de Cloud Busting Body workshop of het Cloud Busting Body 28 dagen programma voor jou.

Hier leer je waar die gedachtes vandaan kwamen. Hier leer je hoe je zo kan doorbreken. En hier leer je hoe je je gezonde eetpatronen nu wel kan installeren bij jezelf.

Wie ben ik

Ik moest zo lachen toen ik voor het eerst de film Bridget Jones zag: waar elke dag begon met het melden van haar gewicht… Ben jij er ook zo eentje? Ik wel hoor. Misschien niet elke dag, maar ik heb dus een boekje in mijn badkamer liggen waar al mijn gemeten gewichten instaan vanaf begin van deze eeuw.

 Gelukkig deed ik dit niet dagelijks (is namelijk niet een goede start van de dag) maar toch wel vaak. En uiteraard vooral als ik weer eens bezig was om van die verschrikkelijke maat 46 af te komen.. Ik zag dat echt als de springplank naar de ‘grote maten winkel’. Als ik die had, moest ik eigenlijk ik daar shoppen, en niet meer in de winkels waar ik juist graag winkelde (van Zara tot Claudia Strater). Die houden namelijk op bij 44..

 

Als echte jo-jo’er ben ik overal geweest tussen maat 46 en 40 (waar ik dan nèt in paste)– en weer terug. Want ik ben er zo eentje die mezelf graag trakteert (zie de onderstaande blog), en ja, wat doe je als je je doel hebt bereikt? Vieren met een traktatie -tenminste dat deed ik, en je raadt al waar ik daarmee uitkwam.

Alhoewel ik het nooit zou bekennen toen, leed ik hier echt wel onder. Foto’s van mijzelf wilde ik eigenlijk niet zien, en als ik ze dan wel zag, schrok ik echt: ”wie is dat dikkertje daar”? Nou, dat was ik dus zelf.. Ik heb vele (maar niet alle) diëten geprobeerd. En sommige hadden echt een goed effect. Maar nooit, nooit had ik het gevoel dat ik er permanent vanaf was, van dat diëten. En dat klopte ook, want altijd ging ik weer terug naar die maat 46.

Totdat ik ontdekte, dat het niet aan het diëet lag, maar aan mij. Aan mijn onderliggende belemmerende overtuiging dat ik altijd mezelf moest trakteren met iets lekker. Wat mijn overtuiging is geweest, doet er eigenlijk nog geeneens toe, maar wat er bij deze ontdekking vooral toe deed: is dat ik pas vanaf dat moment begreep dat het niet gaat om het dieet, maar om wat er tussen je oren gebeurd. Als je dat niet aanpakt, dan verandert er helemaal niks.. En boy, wat was dat een fijne ontdekking. Doordat ik tussen mijn oren eerst aan het werk ging, en daarna het toepastte met een eetpatroon waar ik me heerlijk bij voelde, heeft er bij mij een echte transformatie plaats gevonden. Een transformatie die permanent is, die me zonder aarzelen me hele kledingkast met alle maten 40-42-44-46 heeft doen weggven. Maat 40 ook, zie ik je denken? Ja, maat 40 ook! Ik draag nu maat 38, iets wat deze eeuw niet is voorgekomen. Ik heb voor het laatst maat 38 aan gehad toen ik 28 was (en dat is nu bijna 25 jaar geleden). En dit gun ik jou ook! Vandaar dat ik mijn eigen ervaring omgezet heb in een aanpak waarvan jij ook profijt kan hebben. Ga maar naar beneden om de op de knop te klikken. 

En oh ja, wat betreft de foto’s van mezelf die ik nooit echt wilde zien? Om het te vieren heb ik een mooie fotoshoot laten maken. Iets waar ik een jaar geleden echt niet aan durfde te denken! En die foto’s staan nu her en der verspreid over deze website.

Kwalificaties

N
Gecertificeerd Advanced Rapid Transformational Therapeut
N
Gecertificeerd Rapid Transformational Therapeut
N
Gecertificeerd Clinical Hypnotherapeut
N
Gecertificeerd Hypnotherapeut
N
Lid van CPD Rapid Transformational Therapy
N
Lid van CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten
N
Lid van GAT: Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten

Aanbod

Cloud Busting Body Workshop

1 middag 5-10 personen per keer

Cloud Busting Body Programma

Individueel 28 dagen programma

Cloud Busting Body Programma - online

Online 28 dagen programma – zelfstudie

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00