Connectie in tijden van Corona

Zit jij thuis nu? Met werk?  

Of met de duimen te draaien want er is geen werk? 

Dit is echt even schrikken!

v

Zomaar even onze hele wereld veranderd, waar gaat het ons heen brengen?

“Ik denk dat ik zelf wel ok ben, maar ik maak me echt zorgen om degene die ik lief heb!”

v

“Zo erg, dat het me echt moeite kost om me te focussen op de taken die ik nu zou kunnen doen!”

 

?

Luister naar de “Verbinding in tijden van Corona” audio op deze pagina => het is gratis en het is voor jou als je je rust wilt (her) claimen en je connecties wilt versterken.

 

 

Wat nu?

“Ik heb het gevoel dat er hevig geschud wordt aan onze fundering .. mijn oren klapperen ervan” hoorde ik net op straat. Jawel, op 1,5 meter afstand hoor je elkaar gelukkig luid en duidelijk. Maar het voelt echt wel raar aan.

Dit is echt schrikken, en voorlopig zitten we er nog midden in. Dit vergt veel aanpassingsvermogen. En met alleen optimisme kom je er niet helemaal.

“Ik kan wel een steuntje in de rug gebruiken, wat raad jij me aan?” vroeg een client die eerder bij mij was geweest.

Nou, bij elke ramp blijkt weer dat er twee dingen zijn die er ons het beste helpen:

kalm blijven, want angst is een slecht raadgever

– en de connectie opzoeken met elkaar, want samen staan we sterk

En hier heb ik iets voor je dat je daar precies mee gaat helpen: een audio waarbij je tools krijgt om je angst gevoelens aan te kunnen, en om een diepe connectie met de mensen om je heen te bevestiggen.

En zo kom jij deze periode super goed door!

  • Wil jij je kalmte terug claimen? 

  • En weer volop genieten van de connectie die je maakt/hebt/versterkt met de mensen om je heen? 

Luister dan naar deze heerlijke connectie versterkende audio. 

En wil je deze als een mp3 file ontvangen in je inbox? Mail me even en dan stuur ik em jou: els@cloudbustingtherapy.com

“Els was direct aan de telefoon zeer betrokken, veel medeleven, begrip, humor, beschikbaarheid, mensenkennis, levenservaring, echt luisteren, authentiek, en zeer betrouwbaar en professioneel. Ik merk dat Els je echt wilt helpen, dat dat haar drive is, jou helpen een mooier en relaxter leven te leren leiden.”

Yvette

“Weet dat er altijd een oplossing voor handen is als je gaat begrijpen waarom je bepaalde dingen doet in je leven. Ik ben jou Els enorm Dankbaar dat je mij hebt geholpen.”

Corine

“Els’ expertise, flexibiliteit, diepgang en warmte gaven mij precies wat ik nodig had om diep in mijn onderbewustzijn de blokkade (denken in tekorten) te doorbreken zodat er een omslag kon plaatsvinden naar vertrouwen en groei (geloven in overvloed).”

Sandra

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00

Gratis transformatie audio

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n transformatie audio klinkt?

Vul hier je naam en email adres in, dan stuur ik je gelijk de RTT introductie audio toe die gericht is op heerlijke ontspanning.
Geniet ze!

Dankjewel voor het aanvragen van de audio. Check je e-mail voor de link.