De Methode RTT

Rapid Transformational Therapy (RTT)

Cloud Busting Therapy maakt gebruik van de methode die door Marisa Peer is ontworpen en wereldwijd wordt onderwezen. De methode heet Rapid Transformational Therapy (RTT). En dat is precies wat het is: een snelle therapie die je leven permanent transformeert.

RTT is een hybride therapie, die ongeëvenaarde resultaten biedt; een combinatie van de meest gunstige principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie.

Hypnotherapie wordt gebruikt als methode omdat je met hypnose zeer gemakkelijk toegang krijgt tot het onderbewustzijn (het deel van onze geest dat de info & sleutels bevat naar onze vrijheid). Doordat je zo direct toegang verkrijgt tot je onderbewustzijn, is de informatie die je nodig hebt om je oude patroon te doorbreken gemakkelijk beschikbaar.

Via RTT kunnen we de problemen (oude en vooral limiterende overtuigingen) die aan de oppervlakte komen, effectief verwerken en omdraaien in overtuigingen die wel voor je werken. Als het onderliggende probleem wat ten grondslag ligt van het issue, eenmaal helder is, kan je nieuwe, positieve, gezonde overtuigingen en patronen gemakkelijk eigen maken.

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00

Gratis transformatie audio

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n transformatie audio klinkt?

Vul hier je naam en email adres in, dan stuur ik je gelijk de RTT introductie audio toe die gericht is op heerlijke ontspanning.
Geniet ze!

Dankjewel voor het aanvragen van de audio. Check je e-mail voor de link.