De transformatie

Wat kan je verwachten van de Cloud Busting Basis Transformatie Programma?

1: Discovery call

Wat kan Cloud Busting Transformatie Programma voor jou betekenen?

We beginnen de behandeling al met de (gratis en niet aan verplichtingen verbonden) discovery call. Dit is om elkaar te leren kennen, én ook om precies helder te krijgen waaraan je wilt werken. Vaak doen we dit telefonisch, maar kan ook zeker met Zoom. Is de klik er? Is het Cloud Busting Transformatie programma voor jou? Dan plannen we als eerste de Rapid Transformational Therapy (RTT) sessie voor jou in voor de daaropvolgende week.

2: de eerste stap

Rapid Transformational Therapy sessie =>  Het antwoord is in je onderbewuste:

 We beginnen met een Rapid Transformational Therapy (RTT) sessie. Tijdens de RTT sessie gaan we tezamen kijken in je onderbewuste wat precies de oorzaak en onderliggende reden is van het issue wat je dwars zit. Hier liggen altijd oude en vaak ook verkeerde overtuigingen ten grondslag die je in je kindertijd hebt opgedaan. Zodra dat helder is, gaan we met doorbrekende oefeningen deze overtuigingen verbreken, teniet doen, laten verdwijnen uit je denkpatroon. We sluiten de sessie af met het allerbelangrijkste: het opstarten van goede en nieuwe overtuigingen die je verder in je leven helpen om te bereiken wat je altijd hebt willen bereiken (en meer!)..

3: de 3 weken erna: de transformatie

Jouw inzet is de sleutel voor succes!

 De RTT sessie is de kern van de behandeling, en het effect ervan groeit in kracht elke keer als jij naar de opname luistert die je meekrijgt na de sessie. Dit is super belangrijk: nieuwe patronen bouw je door herhalingen (zo ben je ook aan je oude patronen gekomen). En de nieuwe werkzame positieve patronen en overtuigingen bouw je in jezelf op door elke dag naar de opname te luisteren die we gemaakt hebben tijdens de sessie. En dit gedurende drie weken. Je kan er natuurlijk ook langer naar luisteren, of, als je wilt na een bepaalde periode de opname er weer bij halen. De opname is er voor om jouw nieuwe patronen te helpen, dus maak er wanneer je wilt gebruik van.

4: Tussen evaluatie: Hoe voel je je nu?

Gaat het luisteren lekker? Heb je misschien vragen?

 Na de RTT sessie, in de periode dat je fijn dagelijks luistert naar jouw eigen transformatie-opname, hebben we een paar keer contact. Dit om even te checken of je vragen hebt, of alles naar verwachting gaat. Als je naar jouw transformatie-opname luistert in bed voordat je gaat slapen, zal je merken dat je vaak al in slaap valt voordat de opname af is. Heel fijn! Lekker over je heen laten komen. Je zal merken dat je na 2 weken nog steeds nieuwe dingen hoort in de recording. Dit is omdat je elke keer een beetje in en uit je slaap zweeft terwijl je aan het luisteren bent. Het is een heerlijke ontdekkingstocht zo. Geniet van het moeiteloos creëren van jouw nieuwe patronen, die jou gaan helpen om het leven te leiden die je altijd al hebt willen leiden.

5: Eind evaluatie: Hoe voel je je nu?

Vergelijk de “before” en de “after”

Als laatste hebben we een evaluatie sessie, waarin we kijken naar hoe het staat met het oorspronkelijke issue en vraagstuk waarmee je kwam. Het is een leuk gesprek, waar we o.a. de oude overtuigingen vanuit een volwassen standpunt gaan bekijken, en we zullen dan zien hoe het nu je niet meer dwars zit, omdat je nu ervan bewust bent hoe het echt is. De eerste stap naar elke genezing/verbetering/doorbraak is altijd de bewustwording van wat er nou precies aan de hand is. En dat hebben we met de RTT sessie heel mooi kunnen bloot leggen. Nu begint de rest van je leven! En om die super succesvol te laten zijn, geef ik je nog een oefening mee die je in je rest van je leven gaat helpen om door de wat moeilijkere tijden heen te breken. Heerlijk om die op zak te hebben. Daarmee kan jij alles aan!

En hoe kan je de bovenstaande doorbraken voor jezelf realiseren?

Boek je Discovery call en bespreek met me hoe ook voor jou dit onder handbereik is.

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00

Gratis transformatie audio

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n transformatie audio klinkt?

Vul hier je naam en email adres in, dan stuur ik je gelijk de RTT introductie audio toe die gericht is op heerlijke ontspanning.
Geniet ze!

Dankjewel voor het aanvragen van de audio. Check je e-mail voor de link.