Veel gestelde vragen

Dit zijn de vragen die vaak gesteld worden:

Werkt het?

Jazeker! Hypnose en met name Rapid Transformational Therapy heeft gewerkt en zal altijd werken voor duizenden mensen, net als jij, ongeacht het probleem. Het is eenvoudig, effectief en bewezen.

Slaap ik tijdens de sessie?

Nee hoor. Je bent wakker en er helemaal zelf bij, je bent je bewust van alles wat er tijdens de sessie gebeurt.

Ben ik onder jouw macht tijdens de hypnose?

Wederom nee. Jij hebt de leiding. Je kunt tegen je zin niet in hypnose worden opgenomen. Het is jouw ervaring, en ik begeleid je alleen maar.

Hoe zal ik me voelen tijdens en na de sessie?

Tijdens jouw sessie voel je je ontspannen en comfortabel. Hypnose is een natuurlijke status die je al meerdere keren per dag in één of andere vorm ervaart in je dagelijkse leven (als je lekker lang onder de douche staat, als je in de trein zit te dagdromen), Dus dit zal niet onbekend voelen. Iedereen is anders en hoe je je na de sessie voelt is sterk afhankelijk van hoe diep de sessie op je heeft ingewerkt, De één springt van energie en geluk met drie treden tegelijk van de trap, en de ander voelt juist een intens diep gevoel van reflectie en verwondering. En wees niet verrast, je zal ook vaak ver na de sessie nog meer over jezelf ontdekken. In ieder geval, of je je opgewonden of reflectief voelt, je zult altijd mijn praktijk verlaten met een gevoel van begrip, vrijheid en empowerment.

Wat als ik niet gehypnotiseerd kan worden?

Wees gerust, iedereen kan gehypnotiseerd worden, dus ook jij. Zolang je hypnose toelaat, kan je gehypnotiseerd worden. Het is een gemakkelijk, plezierig en heerlijk ontspannend proces.

Behandel je mijn gegevens vertrouwelijk?

Absoluut. Alle klanten zijn verzekerd van vertrouwelijkheid over alle informatie die ze delen in de sessie, in overeenstemming met onze professionele gedragscodes. Ik vernietig inactieve bestanden na drie jaar om de totale vertrouwelijkheid van klanten te verzekeren.

Wat als ik niet zelf naar de praktijk in Amsterdam kan komen?

Online sessies zijn beschikbaar voor klanten die (ver) buiten Amsterdam wonen. En de online sessies zijn even effectief als face-to-face. Rond een kwart van de sessies van Els zijn online. Momenteel wordt Zoom gebruikt, het is betrouwbaar, gemakkelijk en gratis voor je. Alle instructies zullen tijdig worden verstrekt voor de RTT sessie.

Hoe kan het in één behandeling al werken?

Hypnose geeft directe toegang tot de onderliggende redenen (de bron) van onze huidige patronen. Deze ingang via Hypnose bespaart je uren, zelfs jaren in gesprekstherapie. De bron van onze problemen is meestal gebaseerd op de overtuigingen die we gevormd hebben toen we zelf nog kind waren, waarbij de inzichten ontbraken die we nu hebben als volwassenen. Als je jezelf en deze inzichten vanuit een niet-oordelende invalshoek kunt observeren, is het relatief eenvoudig om ze los te laten, en vervolgens open te staan voor nieuwe overtuigingen die gunstiger zijn. Soms kan het zijn dat we meer dan één sessie per probleem nodig hebben, maar in de regel nemen de meeste problemen slechts één sessie* in beslag. Ik wil mijn tijd of de jouwe niet verspillen, daarom behandel ik het op deze manier. Maak je geen zorgen, als je me weer wilt zien, we hebben allemaal veel meer dan één kwestie om aan te pakken in het leven. * Let op: langdurige depressie en angst (maar ook een verslaving aan roken) kan verschillende sessies duren.

Wat als ik iets ontdek wat ik niet met jou wilt delen?

Je hebt volledige controle tijdens hypnose en als je iets niet wilt delen, doe je dat niet. Het is prima om details voor jezelf te houden, ik kan je nog steeds helpen, zolang je me kunt vertellen hoe de onbenoemde details je hebben beïnvloeden (zoals: hoe ze je laten voelen)..

Werk je met regressie tijdens de sessie?

Jazeker. Regressie is van onschatbare waarde om de oorzaak van een probleem te achterhalen. Wees niet ongerust, in de regressie zal je het oude zeer (als deze er is) niet weer opnieuw ervaren. Je zult eenvoudig gebeurtenissen of ervaringen observeren die je in je verleden hebt gehad. Wat je ziet, kan je verdrietig of vrolijk maken, maar je zult je hoe dan ook volkomen veilig voelen tijdens de regressie.

Met welke leeftijden werk je?

Van 5 jaar tot 105 jaar – hoewel cliënten jonger dan 18 jaar per geval van te voren wordt bekeken. Het is belangrijk om te weten dat, ongeacht de leeftijd, de KLANT bepaalt waar we de sessie over gaan doen (dit verschilt vaak van de wens van de ouder).

Ondekt het voor jezelf

Boek je Discovery call en bespreek met me hoe ook voor jou dit onder handbereik is.

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00

Gratis transformatie audio

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n transformatie audio klinkt?

Vul hier je naam en email adres in, dan stuur ik je gelijk de RTT introductie audio toe die gericht is op heerlijke ontspanning.
Geniet ze!

Dankjewel voor het aanvragen van de audio. Check je e-mail voor de link.