Voor wie

Wanneer heb je Cloud busting therapy nodig? Wanneer ga je dit inzetten voor je? Voor wie is dit geschikt?

Voel je je niet lekker in je vel?

Herken je jezelf niet meer? Vraag je je af wat er aan de hand is en waarom? Weet dat je niet alleen bent met dat gevoel, en dat vele je voor zijn gegaan. Maar weet vooral ook dat er een oplossing hier voor is. Een oplossing die je snel, doeltreffend en vooral permanent, een verbeterde versie van jezelf laat zijn.

Velen van ons zijn daar geweest; alles in het leven ging goed, je verwachtingen werden ingelost en je ambitie groeide en groeide. Je had het gevoel dat alles was zoals het zou moeten zijn.

Maar toen veranderde er iets. Plotseling loopt het allemaal niet meer lekker, en merk je dat je energie, je motivatie en je zelfvertrouwen enorm hebben afgenomen.

Met RTT (Rapid Transformational Therapy) kom je erachter wat de onderliggende oorzaak is van deze verandering in je leven. Je zal zien wat jouw patronen zijn die je op dit pad hebben gebracht. Én het zal je weer terug in je kracht zetten!

Voel je duidelijk dat er iets is wat je tegenhoudt, maar het lukt niet om dat van je af te schudden?

Het kan iets heel eenvoudigs zijn in het leven, zoals spreken in het openbaar, maar voor jou is het juist enorm moeilijk. Of het kan iets complexer zijn zoals langdurige stress, een diepgewortelde depressie of een slepende jeugdtrauma. Wat het ook is dat je tegenhoudt, of het nu een relatief eenvoudig of een heel ingewikkeld, levensvernietigend gedragspatroon is, deze snelle en vooral baan doorbrekende methode zoals RTT kan de wolken doorbreken en je helpen om je strijd op te lossen.

Zit je vast in een patroon dat je pijn doet, maar weet je niet hoe je die kan doorbreken? Wat kan je allemaal oplossen met RTT bij Cloud busting therapy?

We kunnen je o.a. helpen oude en nieuwe angsten en angststoornissen te overwinnen, om verslaving te verslaan, om burn-out of andere stres gerelateerde problemen te voorkomen dan wel genezen, en om het juiste gezonde lichaam te bereiken –om maar een paar issues te noemen. We kunnen je ook helpen om je zelfvertrouwen te vergroten, eenzaamheid te overwinnen of welk ander probleem dan ook dat je tegenhoudt van het leven dat je wenst.

Voel je dat je veel meer aan zou moeten kunnen, maar je weet niet hoe?

Geloof in jezelf! Het klinkt zo eenvoudig, en ja, in theorie werkt het ook geweldig. Maar hoe breng je het in de praktijk? In werkelijkheid hebben we allemaal slechts één persoon nodig om in ons te geloven en die éne persoon zou jezelf kunnen zijn. Via RTT kan en zal je in jezelf geloven. Deze overtuiging zal je motor starten, je motivatie (weer) op gang krijgen en je controle over je leven (weer) geven.

Dat is waar het bij Cloud Busting Therapy om draait; gebruik maken van de kracht van je onderbewustzijn om het motivatie-vuur in je te ontbranden (en het aangestoken te houden!) zodat je je doelen kunt bereiken. En je zult verbaasd zijn dat je door wilt blijven gaan en steeds meer doelen wilt bereiken, want.. the sky is your limit! Ready to take off?

En hoe kan je de bovenstaande doorbraken voor jezelf realiseren?

Boek je Discovery call en bespreek met me hoe ook voor jou dit onder handbereik is.

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00

Gratis transformatie audio

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n transformatie audio klinkt?

Vul hier je naam en email adres in, dan stuur ik je gelijk de RTT introductie audio toe die gericht is op heerlijke ontspanning.
Geniet ze!

Dankjewel voor het aanvragen van de audio. Check je e-mail voor de link.