Wie ben ik

“Je zult altijd handelen op een manier die consistent is met de manier waarop je jezelf definieert”

Marisa Peer

“Je zult altijd handelen op een manier die consistent is met de manier waarop je jezelf definieert”, zegt Marisa Peer, in haar boek I’m enough. En dat klopt! Ik heb van kinds af aan aan iedereen duidelijk gemaakt die het wilde horen, dat ik het wel kon! Met andere woorden, dat ik het wel alléén kon. En dus geen hulp nodig had. Nou, niks bleek verder van de waarheid te zijn. En op pijnlijke wijze ben ik daar ook achter gekomen toen ik tijdens mijn (over het algemeen succesvolle) carrière een paar keer flink gestruikeld ben. Óf mijn verwachtingen kwamen niet overeen met die van mijn baas, óf die van de baas niet met wat ik als talent in te brengen had. Met een bijna verlammende burn-out als gevolg.

Ik ben Els Bosma, gecertificeerd Rapid Transformational Therapeut (RTT) en gecertificeerd Hypnotherapeut.

En ik kan wel zeggen, vanaf het moment dat ik RTT heb ontdekt ben ik mijlenver gegroeid. Niet in lengte of gewicht, maar in zelfvertrouwen, geluk en zelfontplooiing. De eerste ‘eye-opener’was voor mij toen ik hulp zocht om er achter te komen waarom mijn verwachtingen elke keer zo afweken van de werkelijkheid. Hoe kon dat toch? Nu weet ik dat dat ligt aan de vaste overtuiging dat ik had opgedaan in mijn kinderjaren dat ik altijd alle problemen helemaal zelf (en dus alleen) kon oplossen. Mooi hoor, die zelfstandigheid. Maar niet erg praktisch. Hulp en uitleg vragen wanneer je het nodig hebt is juist super sterk. En het helpt je vooral verder. Het verbindt, het versterkt en het verlicht. En nu ik dat weet, weet ik dat ik al mijn verwachtingen waar kan maken: omdat ik weet dat ik altijd kan steunen op de mensen om mij heen! 

En hoe onschuldig was die overtuiging dat ik het allemaal wel zelf kon doen? Het zelf kunnen doen lijkt een praktische en ook wel handige overtuiging om te hebben. En toch had het verwoestende gevolgen in mijn leven. En wat dan te denken van een limiterende overtuiging dat je niet goed genoeg bent? Dat je geen liefde waard bent? Dat je niets aankan? 

Nou, weet dat er is geen angst te groot is, geen fobie te vreemd is en geen beperkend geloof over jezelf te limiterend is: Het leven wat je wilt ís beschikbaar voor je! En als RTT therapeut kan ik je daarbij helpen.

Kwalificaties

N
Gecertificeerd Advanced Rapid Transformational Therapeut
N
Gecertificeerd Rapid Transformational Therapeut
N
Gecertificeerd Clinical Hypnotherapeut
N
Gecertificeerd Hypnotherapeut
N
Lid van CPD Rapid Transformational Therapy
N
Lid van CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten
N
Lid van GAT: Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00

Gratis transformatie audio

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n transformatie audio klinkt?

Vul hier je naam en email adres in, dan stuur ik je gelijk de RTT introductie audio toe die gericht is op heerlijke ontspanning.
Geniet ze!

Dankjewel voor het aanvragen van de audio. Check je e-mail voor de link.