Zelfs Albert Einstein kan het verkeerd hebben…
Want volgens hem is het zo, dat als je niet al voor je 30ste een baan-doorbrekende contributie hebt geleverd, je het nooit zal doen. Nou, gelukkig blijkt dat niks minder waar is. Albert Barabási legt uit dat je gedurende je hele carrière kan pieken. Het ligt dus niet aan je leeftijd, als het voelt alsof je carrière over is. Maar waar dan wel aan? Het blijkt dat je je eigen mindset is. Als je je beperkende geloof dat je carrière over is kan doorbreken, kan je je beste succes juist verder in je carrière bereiken. En Rapid Transformational Therapy is de juiste tool om je daarbij te helpen!

Zelfs Albert Einstein kan het fout hebben!

Albert Einstein zei ooit eens dat als je nog niet je grote bijdrage aan de wetenschap hebt geleverd vóór de leeftijd van 30, je dat dan ook nooit meer zal doen…. Met andere woorden, je bent succesvol aan het begin van je carrière of je accepteert dat je nooit succesvol zult zijn.

Maar had hij gelijk? Trok de grote Albert Einstein wel de juiste conclusie?

Volgens een andere wetenschapper niet: zoals Albert-Lásló Barabási in zijn TED Talkonlangs uitlegt, werden de gegevens niet correct geïnterpreteerd. Als je alle variabelen op de juiste manier bij de data betrekt, zegt (deze) Albert, dat je dan ziet dat succes op elk moment in je carrière kan voorkomen!

Helemaal niet je leeftijd!

Dus als je het gevoel hebt helemaal vast te lopen in je carrière, als je geen beweging in de goede richting ziet, weet dan dat het niet jouw leeftijd is die je tegenhoudt. Integendeel. Het blijkt dat hoe ouder je wordt, hoe groter de kans is dat je succesvol bent in alle dingen die je doet.

Maar wat dan wel?

Maar als niet je leeftijd, wat is dan de reden dat je vast loopt in je carrière? Het blijkt dat je eigen (beperkende) overtuiging dat je carrière voorbij is, je feitelijk tegenhoudt. De overtuiging dat je jezelf vertelt: “Je hebt je beste kansen al gehad, je bent niet langer die jonge, energieke doorzetter die automatisch van het ene succes naar het andere doorrolt.”

Niet “ondanks”, maar “vanwege”

Wil je dat (beperkende) geloof doorbreken? Wil jij die persoon zijn die succesvol is, niet ondanks, maar juist vanwegejouw leeftijd en ervaring? Op dit moment ben ik al bezig met mijn derde carrière. Ik ben begonnen als wetenschapper, werkzaam voor de Verenigde Naties. Daarna ging ik in de bedrijfswereld werken waar geld verdienen de heilige graal was. En nu ben ik een therapeut, die mensen helpt hun (beperkende) overtuigingen te doorbreken die hen ervan weerhoudt het leven te leiden dat ze willen, het leven dat ze verdienen.

Het voorbeeld van Albert

Ik ben het voorbeeld waar Albert Barabási het over heeft: mijn succes was niet zozeer toen ik de energieke 28 jarige was. Ik kwam pas tot echte bloei rond mijn 30-40ste in mijn tweede carrière, en nu, terwijl ik de 50 al gepasseerd ben, ben ik opnieuw voor goud gegaan. Maar let op, ik heb mijn succes wel opnieuw gedefinieerd. Het is niet gedefinieerd in geld. Het komt tot uitdrukking in wat ik voor een impact mijn therapie heeft voor mijn klanten. Hoe ik hen help om te bereiken wat ze willen, wanneer en hoe ze het willen -dat ik er ook een fijne boterham mee verdien is mooi meegenomen.

En jij?

Benieuwd of je je (imiterende) overtuigingen kunt doorbreken en aan Albert-Lásló kunt bewijzen dat hij gelijk heeft?

Boek hier je discovery call >>

Cloud Busting Therapy maakt gebruik van Rapid Transformational Therapy-techniek die is ontworpen door Marisa Peer.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!